De fietstours

Er zijn verschillende fietstours waaruit je kunt kiezen. Zit de juiste tour er niet tussen? Een tour op maat is ook mogelijk.
Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid vind je op de homepage.

De Brandenburger Tor tijdens een fietstour door Berlijn


Highlights Fietstour

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn. De Rijksdag, de Brandenburger Tor, het Holocaust Monument, de Berlijnse Dom en nog veel meer.

De loop geschiedenis heeft het hart van de stad behoorlijk getekend. De pruissische periode en de keizertijd, maar ook de tijd van het nationaal-socialisme en de ravage die achterbleef. En natuurlijk de tijd van de DDR niet te vergeten. Dit alles komt aan bod tijdens deze privétour.

Deze fietstour duurt ca. 3,5 uur.

Berlijnse Muur tijdens fietstour


Berlijnse Muur Fietstour

Leer meer over de Berlijnse Muur. Tijdens deze fietstocht gericht op het verhaal van de Berlijnse Muur komt de geschiedenis ervan dichterbij.

Deze fietstour duurt ca. 3,5 uur

Fietstour Berlijn - kersenbloesem


Weer Eens Wat Anders Fietstour

Berlijn zien van een andere kant. Tijdens deze fietstocht ga je naar plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Je ziet een voor touristen onbekende kant van Berlijn. Verborgen plekjes, sporen van de Tweede Wereldoorlog, een sovjet-monument, een bunker en veel meer.

Deze fietstour duurt ca. 3,5 uur

Streetart tijdens een fietstour door Berlijn


XXL-Tour

Dit is de langste fietstour die ik aanbied. De XXL-tour maakt er een ontspannen dag van. We kunnen gemakkelijker grote afstanden afleggen zodat we meer kunnen zien.

De inhoud kunnen we afstemmen op uw wensen. Het kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van twee tours hierboven.

Maar we kunnen ook gewoon verder komen. Denk aan fietsten over het verlaten vliegveld Tempelhof, maar ook de Berlijnse Muur zien, en de imposante Karl Marx Allee. Een ronde die ik graag maak is de wijken af te gaan die om het centrum heen liggen, zodat je echt een goed beeld krijgt van Berlijn.

Deze fietstour duurt ca. 7 uur

Fietstour van 3,5 uur
Met 4 personen: € 150,-
Met 5 personen: € 165,-
Vanaf 6 personen: 30 euro p.p.
Klik hier voor een volledig prijsoverzicht


Fietstour boeken

Wil je een tour boeken, of heb je een vraag of opmerking, dan kun je contact opnemen met mij via onderstaand contactformulier. Ik reageer zo snel mogelijk.

Informatie over de prijzen en startlocatie vind je op de homepage.